telefon (Po-Pá 16-19 hod.)+420 723 247 286

Informační portál pro osoby
z Těšínského Slezska z oblasti zdravotnictví

Zdravotnické fórum - detail článku

Nabídky spolupráce pro zdravotnická zařízení

Zde máte možnost vložit svoji nabídku anebo vyjádřit zájem o spolupráci.

Vložit komentář

*
*
*

Opište kód z obrázku

*povinný údaj
Radek | vloženo 27.06.2014

spolupráce

To zní zajímavě :)

magellan | vloženo 25.06.2014

nabídka

Celý projekt finančního partnerství pro ZZ pokrývá následující oblasti: Konzultační činnost Leasing, splátkování / financování nebo půjčka při pořizování zařízení, přístrojů Uvolnění cash flow nemocnice Zlepšení vztahů s dodavateli, odvrácení hrozby sankcí a penále od dodavatelů Jednodušší změna dodavatele Systémové financování v rámci oddlužení nemocnice Spolupráce se zřizovatelem / zakladatelem Prodlužování doby splatnosti faktur / faktoring Faktoring pohledávek za zdravotními pojišťovnami Spolupráce při hledání zdrojů při kofinancování projektů EU Právní poradna

David J. | vloženo 20.06.2014

Hledá se laborant

Dobrý den, pro svou soukromou praxi hledám zubního laboranta a instrumentáře. Místo práce - Prostějov

Nahoru

Aktuálně

26.02.2019

Třísloviny – látky, které sevřou nepřátele našeho zdraví

Třísloviny je poměrně nenápadná skupina přírodních látek, která je velmi užitečnou v případě některých nemocí či poranění. Zdroj: https://www.celostnimedicina.cz/trisloviny-latky-ktere-sevrou-nepratele-naseho-zdravi.htm Třísloviny je poměrně nenápadná skupina přírodních látek, která je velmi užitečnou v případě některých nemocí či poranění.  

12.02.2019

Látky z přírody a úzkost

Úzkost nebo úzkostné stavy jsou do jisté míry přirozeným stavem. Úzkost nám pomáhá lépe se soustředit nebo čelit nebezpečné situaci, která nám hrozí. Skutečným problémem se stávají, pokud se objevují stále častěji a úzkost nepramení z konkrétní situace, ale z neurčité hrozby či dokonce obavy nemají vůbec reálný základ, jen všeobecný charakter. Zdroj: https://www.celostnimedicina.cz/latky-z-prirody-a-uzkost.htm

29.01.2019

Fermentované potraviny jako zdravý základ jídelníčku

Naši předkové fermentované potraviny zbožňovali, díky nim si zajistili plnohodnotný zdroj vitamínu C, hlavně tedy přes zimu, kdy čerstvých surovin prakticky nebylo. Nejoblíbenější bylo kysané zelí, v dnešní době lze však připravit také další varianty fermentovaných pokrmů, případně nápojů, z nichž zmíním například kombuchu, neboli čajový kefír, mléčný Tibetský kefír a konečně vodní kefír Tibi. Lze však připravit i tzv. žitný nápoj, přesněji rejuvelac a jako pochoutku největší pak kokosový jogurt. Světově proslulé je taktéž i Kimčchi, korejské národní jídlo, přesněji pikantní křupavý salát, který ve svých vodách doprovází jakýkoli slaný pokrm. V Koreji dokonce vložili Kimčchi do přísloví: “Muž může žít bez ženy, ale nemůže žít bez kimčchi.” Zdroj: https://www.celostnimedicina.cz/fermentovane-potraviny-jako-zdravy-zaklad-jidelnicku.htm

Zdravotnické fórum

Petr /

Podle mě se můžete zkusit na interně ale rozhodně bych šel první k obvoďákovi. Tam je podle mě...

Slávek /

Zdravím, nevíte, jestli se musím na vyšetření objednat přímo v nemonici nebo můžu k obvoďá...

vstoupit do fóra

Studie

Studie z B2C trhu z oblasti TS [1.58 MB] Studie z B2B trhu z oblasti TS [900.63 KB]