telefon (Pon-Pią 16-19 godz.)+48 790 216 534

Portal informacyjny dla osób ze
Śląska Cieszyńskiego dotyczący służby zdrowia

Forum medyczne

Dodaj komentarz

*
*
*

Przepisz kod ze zdjęcia

*wymagane dane
Tomáš | Zapisano 08.07.2014

Práce

Dobrý den, již dva roky jsem zdravotní bratr bez práce. Za jakoukoliv nabídku budu velmi rád, s pětiletou praxí se považuji za zkušeného a pracovitého. Mohu dodat předchozí reference.

mariola | Zapisano 03.07.2014

prace

Dzień dobry, szukam pracy jako pielęgniarka w Czeskim Cieszynie. Mam wykształcenie wyższe i 4 roki praktyki za sobą.

anna | Zapisano 03.07.2014

.

Witam. Również jestem zainteresowana pracą. Jestem asystentem stomatologicznym, na razie bez praktyki, ale szybko się uczę i bardzo zależy mi na pracy.2.

Marie | Zapisano 26.06.2014

pielegniarka

Graduate Medical Colleges - certyfikowana pielęgniarka poszukuje pracy w swoim zawodzie. Mam prawo jazdy, szybką się uczę i jestem pozytywnie nastawiona do ludzi. Dodatkowo mówię po niemiecku w stopniu średniozaawansowanym i dobrze radzę sobie z pracą na komputerze.

Žaneta | Zapisano 20.06.2014

Zdravotní sestra

Dobrý den, jsem zdravotní sestra s 5 letou praxí. Nevíte někdo o nějakém místě? Moc děkuji

W górę

Aktualnie

26.02.2019

Třísloviny – látky, které sevřou nepřátele našeho zdraví

Třísloviny je poměrně nenápadná skupina přírodních látek, která je velmi užitečnou v případě některých nemocí či poranění. Zdroj: https://www.celostnimedicina.cz/trisloviny-latky-ktere-sevrou-nepratele-naseho-zdravi.htm

12.02.2019

Látky z přírody a úzkost

Úzkost nebo úzkostné stavy jsou do jisté míry přirozeným stavem. Úzkost nám pomáhá lépe se soustředit nebo čelit nebezpečné situaci, která nám hrozí. Skutečným problémem se stávají, pokud se objevují stále častěji a úzkost nepramení z konkrétní situace, ale z neurčité hrozby či dokonce obavy nemají vůbec reálný základ, jen všeobecný charakter. Zdroj: https://www.celostnimedicina.cz/latky-z-prirody-a-uzkost.htm

29.01.2019

Fermentované potraviny jako zdravý základ jídelníčku

Naši předkové fermentované potraviny zbožňovali, díky nim si zajistili plnohodnotný zdroj vitamínu C, hlavně tedy přes zimu, kdy čerstvých surovin prakticky nebylo. Nejoblíbenější bylo kysané zelí, v dnešní době lze však připravit také další varianty fermentovaných pokrmů, případně nápojů, z nichž zmíním například kombuchu, neboli čajový kefír, mléčný Tibetský kefír a konečně vodní kefír Tibi. Lze však připravit i tzv. žitný nápoj, přesněji rejuvelac a jako pochoutku největší pak kokosový jogurt. Světově proslulé je taktéž i Kimčchi, korejské národní jídlo, přesněji pikantní křupavý salát, který ve svých vodách doprovází jakýkoli slaný pokrm. V Koreji dokonce vložili Kimčchi do přísloví: “Muž může žít bez ženy, ale nemůže žít bez kimčchi.” Zdroj: https://www.celostnimedicina.cz/fermentovane-potraviny-jako-zdravy-zaklad-jidelnicku.htm

Forum medyczne

Petr /

Podle mě se můžete zkusit na interně ale rozhodně bych šel první k obvoďákovi. Tam je podle mě...

Slávek /

Zdravím, nevíte, jestli se musím na vyšetření objednat přímo v nemonici nebo můžu k obvoďá...

wejście na forum

Badania marketingowe

Badanie marketingowe B2C dla ŚC [1.58 MB] Badanie marketingowe B2B dla ŚC [900.63 KB]